Bowers & Wilkins Formation
Bowers & Wilkins Formation

De befaamde audiokwaliteit van Bowers & Wilkins is nu beschikbaar in een draadloos audiosysteem voor geluid in het hele huis.
Exclusieve draadloze Formation® -technologie zorgt voor een meeslepend en prachtig hifi geluidsbeeld.
Ontdek de Highest Form of Sound™ met de nieuwe Formation® producten.

Bowers & Wilkins Formation

De Formation Series bestaat uit:

Formation Bar – gebaseerd op onze legendarische luidsprekers is elke driver optimaal gepositioneerd om een breed en vol geluidsbeeld voor muziek en films te creëren.

Formation Duo – met onze gepatenteerde Carbon Dome tweeter-on-top technologie en hetzelfde Continuum-conusmateriaal als in de legendarische 800 Serie Diamond-luidsprekers ervaart u bekabelde hifi-kwaliteit, maar dan draadloos*.

Formation Audio – onze gepatenteerde draadloze Formation-technologie verandert een traditioneel hifi-systeem in een hifi-streaming systeem voor een geluidservaring met het beste van beide werelden.

Formation Bass – tegenover elkaar geplaatste drivers, krachtige versterkers en Dynamic EQ bieden een nauwkeurige basweergave en een laagweergave zonder vervorming.

Formation Wedge – een uniek ontwerp met een luidsprekeropstelling onder een hoek van 120 graden creëert een breed stereobeeld voor een kamervullende geluidservaring.

De installatie van Formation producten duurt slechts een paar minuten door de handige App.

U kunt direct beginnen met het afspelen van muziek.

Dankzij de Formation Audio kan een bestaande geluidsset makkelijk worden geïntegreerd in het complete Formation systeem.

Speciaal gebouwd voor superieur geluid en qua design ontworpen om in uw interieur een statement te maken.

In uw hele huis uit te breiden met aanvullende Formation-producten.

Bowers & Wilkins Formation

– Legendarisch draadloos geluid –

Exclusieve draadloze Formation®-technologie – het gepatenteerde systeem van Bowers & Wilkins levert dezelfde hifi-kwaliteit als een bekabeld systeem. Dit systeem combineert:

  • Perfecte luidspreker synchronisatie – een toonaangevende, meeslepende muziek ervaring dankzij een synchronisatie in de kamer van 1 microseconde tussen de luidsprekers.

  • Gepatenteerd stabiel mesh-netwerk – werkt onafhankelijk van uw Wi-Fi thuisnetwerk voor perfect draadloos geluid

  • 96 kHz/24-bits audioresolutie – dankzij onze software en hardware innovaties en het eigen mesh-netwerk levert het Formation systeem een uiterst stabiele en betrouwbare verbinding.

Geluidsprestaties van Bowers & Wilkins – Dankzij meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van akoestische technologie die in de Formation Series samenkomt, ervaar je Hi-fi geluid zoals bij geen enkel ander draadloos systeem.

Bowers & Wilkins Formation