gall12

Eric

Werkt ruim 17 jaar op deze locatie aan de Pleinweg. Voorheen ook wel bekend als Dick Bakker stereo architektuur. Mijn motto is om samen met de klant in elke prijsklasse tot een zo mooi mogelijke hifi-set te komen.

gall12

Goos

Vindt classic audio cool! In 1991 begonnen als werknemer bij Hobo Hifi Apeldoorn en vijf jaar later zelfstandig doorgegaan. Vervolgens ruim 7 jaar lang eigenaar geweest van negen Hifi winkels. Na een aantal jaren actief geweest te zijn in de watersport ben ik in 2014 samen met Eric, die hier al ruime tijd werkzaam was, 010HIFI begonnen. Ons doel is tevreden klanten!

gall12

Rex

Ik leerde 010HIFI kennen door de zoektocht naar een goede hoofdtelefoon. Vanaf het moment dat ik bij 010HIFI binnenstapte ging er een wereld voor mij open en ben ik mij gaan interesseren in Hifi. Nu als jongste werknemer houd ik mij veel bezig met streamen en digitale audio. Overtuigd van het gemak en de kwaliteit zeg ik, digitaal luisteren is de toekomst!

gall12

Bart

Sinds kort afgestudeerd en bezig aan mijn carrière, maar nog steeds parttime werkzaam bij 010HIFI, omdat ik het gewoon super leuk vind en een goede aanvulling ben voor het team.

gall12

Jan-Willem

Passie voor muziek, goede geluidskwaliteit en mooi gebouwde audio apparatuur! Hij heeft daarin zoveel plezier dat ondanks werkzaamheden buiten de branche Jan-Willem part- time in onze winkel te vinden is. Met 21 jaar ervaring als bedrijfsleider bij Hobo Hifi in de filialen `s Hertogenbosch, Arnhem en Amersfoort kun je voor veel vragen of het afregelen van je nieuwe draaitafel bij hem terecht.