Eric

Werkt ruim 17 jaar op deze locatie aan de Pleinweg. Voorheen ook wel bekend als Dick Bakker stereo architektuur. Mijn motto is om samen met de klant in elke prijsklasse tot een zo mooi mogelijke hifi-set te komen.

Goos

Vindt classic audio cool! In 1991 begonnen als werknemer bij Hobo Hifi Apeldoorn en vijf jaar later zelfstandig doorgegaan. Vervolgens ruim 7 jaar lang eigenaar geweest van negen Hifi winkels. Na een aantal jaren actief geweest te zijn in de watersport ben ik in 2014 samen met Eric, die hier al ruime tijd werkzaam was, 010HIFI begonnen. Ons doel is tevreden klanten!

Rogier

Na het uitoefenen van een zakelijk dienstverlenend beroep, vind ik het geweldig om nu bij 010 Hifi werkzaam te zijn. Van jongs af aan ben ik bezig met Hifi en alles wat daar mee te maken heeft. Het vinden van de juiste audio samenstelling op basis van de wensen van mijn klanten zie ik als belangrijkste factor binnen mijn vak. De service die ik via 010 Hifi kan geven zorgt voor binding en continuïteit. Ik sta voor u klaar op de Pleinweg in Rotterdam voor het geven van de juiste informatie tot installatie bij u thuis.

Bart

Sinds kort afgestudeerd en bezig aan mijn carrière, maar nog steeds parttime werkzaam bij 010HIFI, omdat ik het gewoon super leuk vind en een goede aanvulling ben voor het team.

Jan-Willem

Passie voor muziek, goede geluidskwaliteit en mooi gebouwde audio apparatuur! Hij heeft daarin zoveel plezier dat ondanks werkzaamheden buiten de branche Jan-Willem part- time in onze winkel te vinden is. Met 21 jaar ervaring als bedrijfsleider bij Hobo Hifi in de filialen ‘s Hertogenbosch, Arnhem en Amersfoort kun je voor veel vragen of het afregelen van je nieuwe draaitafel bij hem terecht.